Meniu

Close Overlay

ALERGENI

In atentia oaspetilor cu intolerante sau alergii la anumite produse!

Restaurantul nostru prepara si serveste produse ce contin alergeni. Operatiunile standard din bucatarie cuprind actiuni de gatit a produselor in zone comune de preparare sau gatire. Se pot intalni variatii ale produselor sau gusturilor, datorate diferentelor de materie prima de la distribuitor, substituirea unor ingredient din retete, revizuirea unor retete sau a modului de preparare.
In acest meniu alergenii sunt marcati cu *

Substante care cauzeaza alergii sau intolerante:

  • Cereale care contin glucoza obtinute din grau, secara, orz,grau spelt, grau dur sau hibrizi ai acestora si produse derivate;
  • Crustacee si produse derivate;
  • Oua si produse derivate;
  • Peste si produse derivate;
  • Arahide si produse derivate;
  • Soia si produse derivate;
  • Lapte si produse derivate;
  • Fructe cu coaja lemnoasa, adica: migdale, alune de padure, nuci, fistic, precum si produse derivate;
  • Telina si produse derivate;
  • Mustar si produse derivate;
  • Seminte de susan si produse derivate;
  • Dioxidul de sulf si sulfiti in concentratii mai mari de 10 mg/kg sau 19 mg/litru;
  • Lupin si produse derivate;
  • Moluste si produse derivate.

In acest restaurant pentru  prepararea unor produse se folosesc si materii prime congelate.
Email: office@gruproyal.ro

Rezervari si comenzi la domiciliu   0756 037 880
Pastrati bonul fiscal pana la iesirea din unitate
( obligatie conform L 54 / 2002 )