Bors de legume          
peasant vegetable soup     
500 g                           
10.50 lei                     

Supa crema de broccoli     
broccoli cream soup             
500 g                             
11.50 lei   
                   

Ciorba de fasole  
beans soup
500 g
10.50 lei

Smantana *       
sour cream         
70 g                   
3.00 lei
             

Ardei iute          
Hot red pepper      
20 g                  
1.50 lei     
     

Ceapa rosie        
Red onion          
50 g                
2.00 lei   
      

Crutoane *
Croutons
50 g
1.00 leu

ALERGENI

In atentia oaspetilor cu intolerante sau alergii la anumite produse!

Restaurantul nostru prepara si serveste produse ce contin alergeni. Operatiunile standard din bucatarie cuprind actiuni de gatit a produselor in zone comune de preparare sau gatire. Se pot intalni variatii ale produselor sau gusturilor, datorate diferentelor de materie prima de la distribuitor, substituirea unor ingredient din retete, revizuirea unor retete sau a modului de preparare.
In acest meniu alergenii sunt marcati cu *

Substante care cauzeaza alergii sau intolerante:

  • Cereale care contin glucoza obtinute din grau, secara, orz,grau spelt, grau dur sau hibrizi ai acestora si produse derivate;
  • Crustacee si produse derivate;
  • Oua si produse derivate;
  • Peste si produse derivate;
  • Arahide si produse derivate;
  • Soia si produse derivate;
  • Lapte si produse derivate;
  • Fructe cu coaja lemnoasa, adica: migdale, alune de padure, nuci, fistic, precum si produse derivate;
  • Telina si produse derivate;
  • Mustar si produse derivate;
  • Seminte de susan si produse derivate;
  • Dioxidul de sulf si sulfiti in concentratii mai mari de 10 mg/kg sau 19 mg/litru;
  • Lupin si produse derivate;
  • Moluste si produse derivate.

In acest restaurant pentru  prepararea unor produse se folosesc si materii prime congelate.
Email : office@gruproyal.ro

Rezervari si comenzi la domiciliu   0756 037 880
Pastrati bonul fiscal pana la iesirea din unitate
(obligatie conform L 54 / 2002)